Workshopul ”Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice”, realizat în cadrul programului Advanced Fellowship al Institutului Star-UBB, are loc miercuri, 28 octombrie, începând cu ora 17.00.
În urma workshopului de mare succes din data de 23 septembrie 2020 “Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice” din cadrul programului Advanced Fellowship Star-UBB ce i-a avut ca invitați speciali pe dl dr. Mircea Constantin Șcheau, specialist în criminalitate cibernetică de la Universitatea din Craiova și Cybersecurity Program Manager of I2DS2 și pe dl Radu Stănescu, Cibersecurity Expert la Parlamentul European, vă propunem să participați la cel de-al doilea workshop pe această temă, organizat de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai, miercuri, 28 octombrie 2020, începând cu ora 17. Discuțiile vor fi moderate de către doamna Prof.Univ.Dr.Habil. Monica Violeta Achim, din cadrul FSEGA UBB Cluj-Napoca, gazda primei ediții a workshopului, și de către domnul Dr. Mircea Constantin Șcheau din cadrul Universității din Craiova și respectiv I2DS2. Prezentările de miercuri vor fi susținute de specialiști din organizații guvernamentale, de afaceri și academice, precum: Conf. univ. dr. Răzvan Mustață, Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș–Bolyai, Cluj-Napoca, Cuvânt introductiv; Dan Cîmpean, Director General, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică-CERT-RO, cu o prelegere referitoare la „Cybersecurity”; Adrian Liviu Arsene, Global Cybersecurity Researcher, Bitdefender, cu prezentarea „Efectele pandemiei COVID-19 asupra securității informatice”; Prof. univ. dr. habil. Monica Violeta Achim, FSEGA, cu prezentarea „Dimensiunea digitală a criminalității economico-financiare. Comensurare, cauze, efecte, soluții”; Drd. Ionel Buda, șef Birou Investigații Complexe- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, IPJ Cluj, cu prezentarea „Criminalitatea economico – financiară, realități și perspective” și Drd. Ioana Lavinia Safta, FSEGA, cu prezentarea programului de cercetare Analiză Bibliometrică a Literaturii de Specialitate – „Vosviewer”. Workshopul ”Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice” se desfășoară online, pe platforma Zoom, accesul fiind liber. Datele de logare sunt: https://us02web.zoom.us/j/4387831396 Workshopul, realizat în cadrul programului Advanced Fellowship al Institutului Star-UBB se adresează în egală măsură doctoranzilor, cadrelor didactice, de cercetare, și publicului larg, datorită tematicii anunțate, extrem de interesante!
Mai multe detalii despre eveniment pot fi regăsite și aici: https://cercetare.ubbcluj.ro/event/workshop-criminalitatea-economica-si-financiara-provocari-cibernetice/.
Workshop de neratat: „Criminalitatea economică și financiară-provocări cibernetice”
Workshopul ”Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice”, realizat în cadrul programului Advanced Fellowship al Institutului Star-UBB, are loc miercuri, 28 octombrie, începând cu ora 17.00.
În urma workshopului de mare succes din data de 23 septembrie 2020 “Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice” din cadrul programului Advanced Fellowship Star-UBB ce i-a avut ca invitați speciali pe dl dr. Mircea Constantin Șcheau, specialist în criminalitate cibernetică de la Universitatea din Craiova și Cybersecurity Program Manager of I2DS2 și pe dl Radu Stănescu, Cibersecurity Expert la Parlamentul European, vă propunem să participați la cel de-al doilea workshop pe această temă, organizat de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai, miercuri, 28 octombrie 2020, începând cu ora 17. Discuțiile vor fi moderate de către doamna Prof.Univ.Dr.Habil. Monica Violeta Achim, din cadrul FSEGA UBB Cluj-Napoca, gazda primei ediții a workshopului, și de către domnul Dr. Mircea Constantin Șcheau din cadrul Universității din Craiova și respectiv I2DS2.
Prezentările de miercuri vor fi susținute de specialiști din organizații guvernamentale, de afaceri și academice, precum: Conf. univ. dr. Răzvan Mustață, Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș–Bolyai, Cluj-Napoca, Cuvânt introductiv; Dan Cîmpean, Director General, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică-CERT-RO, cu o prelegere referitoare la „Cybersecurity”; Adrian Liviu Arsene, Global Cybersecurity Researcher, Bitdefender, cu prezentarea „Efectele pandemiei COVID-19 asupra securității informatice”; Prof. univ. dr. habil. Monica Violeta Achim, FSEGA, cu prezentarea „Dimensiunea digitală a criminalității economico-financiare. Comensurare, cauze, efecte, soluții”; Drd. Ionel Buda, șef Birou Investigații Complexe- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, IPJ Cluj, cu prezentarea „Criminalitatea economico – financiară, realități și perspective” și Drd. Ioana Lavinia Safta, FSEGA, cu prezentarea programului de cercetare Analiză Bibliometrică a Literaturii de Specialitate – „Vosviewer”.
Workshopul ”Criminalitatea economică și financiara-provocări cibernetice” se desfășoară online, pe platforma Zoom, accesul fiind liber. Datele de logare sunt: https://us02web.zoom.us/j/4387831396
Workshopul, realizat în cadrul programului Advanced Fellowship al Institutului Star-UBB se adresează în egală măsură doctoranzilor, cadrelor didactice, de cercetare, și publicului larg, datorită tematicii anunțate, extrem de interesante!
Mai multe detalii despre eveniment pot fi regăsite și aici: https://cercetare.ubbcluj.ro/event/workshop-criminalitatea-economica-si-financiara-provocari-cibernetice/.
Citeste si
13.01 Workshop: Ora de Liniște
12/01/2021
19.12 Workshop: Strategii de căutare în avalanșă
17/12/2020
10.12 Workshop: Atelier de Crăciun pentru copii
09/12/2020
28.11 Workshop fotografie de nou-născut
26/11/2020