RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ -adaptare după H. Ch. Andersen Regia și scenariul: DOBRESCU VALENTIN Scenografia: DOBRESCU VALENTIN Muzica: MACOVEI MORARU RADU ALIN Vârsta: 3-10 ani
Durată spectacol: 50 min.
Distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan
Într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate. Micul bobocel este complet atipic față de ceilalți boboci de rață, toți râd de el și „rățușca diferită” este alungată. „-Of!! De ce oi fi eu așa urât? De ce nu sunt și eu așa ca ceilalți? Mac!! Și ce voce am!! Mac! E groasă. Ceilalți pui piuie așa frumos…. iar eu…. mac! Cum să nu-i sperii pe toți cu așa glas?…Mac!Mac!!” Alături de aceste personaje, copiii le vor întâlni pe Rața-mamă, pe Țața, vor dansa în ritmul unei muzici vesele și antrenante, îl vor descoperi pe motanul „cosmopolit” Timotei, pe dulăii fioroși, vor învăța generozitatea de la pescarul cel milos pentru ca, în final, să învețe, alături de micuțul boboc de lebădă, o pildă extrem de folositoare: uneori aparențele pot înșela. „N-am crezut niciodată că sub urâciunea ce eram înainte se ascundea o lebădă!!!”
9.01 Eveniment pentru copii: Rățușca cea urâtă
Eveniment pentru copii: Rățușca cea urâtă
Sambata,9 ianuarie 2021, ora 11:00, Online
De ce sa participi ?
RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ
-adaptare după H. Ch. Andersen
Regia și scenariul: DOBRESCU VALENTIN
Scenografia: DOBRESCU VALENTIN
Muzica: MACOVEI MORARU RADU ALIN
Vârsta: 3-10 ani
Durată spectacol: 50 min.
Distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan
Într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate. Micul bobocel este complet atipic față de ceilalți boboci de rață, toți râd de el și „rățușca diferită” este alungată.
„-Of!! De ce oi fi eu așa urât?
De ce nu sunt și eu așa ca ceilalți? Mac!! Și ce voce am!! Mac! E groasă.
Ceilalți pui piuie așa frumos…. iar eu…. mac! Cum să nu-i sperii pe toți cu așa glas?…Mac!Mac!!”
Alături de aceste personaje, copiii le vor întâlni pe Rața-mamă, pe Țața, vor dansa în ritmul unei muzici vesele și antrenante, îl vor descoperi pe motanul „cosmopolit” Timotei, pe dulăii fioroși, vor învăța generozitatea de la pescarul cel milos pentru ca, în final, să învețe, alături de micuțul boboc de lebădă, o pildă extrem de folositoare: uneori aparențele pot înșela.
„N-am crezut niciodată că sub urâciunea ce eram înainte se ascundea o lebădă!!!”
Citeste si
7.03 Concert extraordinar: Femeia, eterna poveste
04/03/2021
7.03 Expoziție: Piatră. Hârtie. Foarfecă. Brâncuși
04/03/2021
7.03 Piesa de teatru: Romeo și Julieta
04/03/2021
7.03 Spectacol: 99,6%
04/03/2021